Praktijk voor psychosociale therapie, coaching en counseling

'Inspire and Create your wellbeing life'

Een week op maat

 

Een week exclusief voor- en met jezelf werken aan energieherstel

 

 

Heb je het gevoel dat je stemming en energiepijl een zetje in de goede richting mag hebben?

Gedurende een hele week op een prettige locatie, de aandacht voor jezelf kunnen hebben?

 

Bedrijven

Dit aanbod is bij uitstek geschikt voor bedrijven die een sociaal karakter en preventief verzuimbeleid hoog in het vaandel hebben.

Bewustwording en onder de loep nemen van factoren die jou of je werknemer/- ster energie nemen of geven, dragen bij aan een persoonlijke ontwikkeling die je sterker terug laat komen dan je voor je burn-out was. Gun het je werknemer! Wat een geweldig gebaar als je als werkgever bijdraagt aan het welzijn van je werknemers.

 

Na een intensieve of vermoeiende periode is het helpend om op een voor jou exclusief afgestemde manier bij te komen en aan energie herstel te kunnen beginnen. Niet door alleen te luieren, maar door middel van een plan op maat, waar in- en ontspanning gecombineerd met beeldend (ver)werken in het atelier (of buiten, als het weer het toelaat) en inzicht biedende  gesprekken je nieuwe energie op zullen leveren. We werken vijf dagen per week, enkele uren per dag intensief samen en de overige uren besteed je volgens je persoonlijke plan. Twee dagen besteed je naar eigen idee, met de ervaringen van de afgelopen dagen.

 

Hervinden van ontspanning en het afwisselen van inspanning en ontspanning zijn belangrijke factoren voor energieherstel. Gedurende vijf dagen per week volg je het plan op maat, dat we samen op stellen, aan de hand van jouw hulpvraag.

 

Verblijf

Je beschikt over je eigen appartement dat aan de rand van de polder is gesitueerd en parkeer gelegenheid op het erf biedt. Je hebt een fiets tot je beschikking en het atelier bevindt zich onder je appartement. Het fantastische centrum van kunstenaarsdorp Bergen (NH), polder, bos en strand zijn op fiets afstand. Je draagt zelf zorg voor je maaltijden, waarvoor we tijdens de gesprekken aandacht zullen hebben over de samenstelling, manier en invloed van eten. 

 

Activiteiten plan

We maken een plan waarin gewandeld zal worden, creatief gewerkt zal worden en verdiepende gesprekken gevoerd zullen worden, die betrekking zullen hebben op jouw wensen en doelen. Dit plan, waarbij regelmaat in afwisseling van 'milde' inspanning en ontspanning een rode draad vormt, zal je steun en support bieden en een stimulans zijn om thuis mee verder te gaan.

Er staat bij aankomst een heerlijk verrassingspakket voor je klaar, waar je zintuigen door geprikkeld zullen worden...  

 

 

Een voorbeeld van een persoonlijk dagschema:

 

     

 Ochtend

                     - wandeling (polder, bos of strand)

                     - meegebrachte objecten uit de natuur dienen ter inspiratie om in atelier uit te werken

                     - gesprek

 

                        Na Lunch:

 

    Middag:    - rusten of korte wandeling

                     - gesprek

                     - beeldend werken in atelier

                     - ontspannings oefening (Kum Nye)

 

Na- middag:  - boodschappen doen en maaltijd klaarmaken (of een hapje eten in Bergen?)

 

 

Avond:         - reflectie op de afgelopen dag (dagboek)

                    - ontspannings oefening

                    - relaxen

 

 

Is dit iets voor jou?

 

Opties:

  • Neem door middel van het aanmeld formulier contact op,
  • Bel Christie M: 0620623108 of mail
  • E: christiestammis@gmail.com

 

Nadat we contact hebben gehad via de telefoon of mail, stuur ik je een uitgebreid intakeformulier. Het invullen vraagt wel even van je tijd, maar biedt me de kans om een beeld te vormen en mij goed voor te bereiden op jouw komst. We kunnen sneller en gericht met jouw plan aan de slag.

 

 

 

.